Gyakori kérdések


Miért érdemes autóüveg fóliát telepíteni?

  • Drasztikusan lecsökkenti az üvegen átjutó sugárzó hőt
  • Véd az UV sugárzástól
  • Üvegtörés esetén gátolja a szilánkiválást
  • Védi a rakteret a tekintetektől
  • Esztétikus, sportos külsőt ad autójának

Milyen alapanyagot használ a Raxus?

Alapanyag tekintetében a SkyFol Shark autóüveg fólia sorozatait használjuk. A Shark autóüveg fóliák világszínvonalú amerikai gyártók termékei, melyek közé tartoznak a Commonwealth Laminating&Coating és a Madico Window Films. Bővebb információt ide kattintva talál.

Milyen telepítési technikával dolgozik a Raxus?

Két fő irányvonal létezik, az üvegek kiszerelése és a keretben történő fóliázás. Mindkét technológiával lehet szépen is és igénytelenül dolgozni, mindkét módszerrel lehet kárt okozni. A Raxusnál a szétszedés nélküli technológiával dolgozunk, mely a világ minden táján szinte teljesen kiszorította a szétszedéses technológiát az elmúlt 15-20 évben.

Mi tartozik a Raxus szavatosság alá?

A Raxus által feltelepített fólia a szavatossági időn belül nem fog elválni vagy szétválni. Nem történik fémkiválás és megőrzi technikai paramétereit a szavatolt időn belül. Anyaghibából, vagy telepítési hibából eredő probléma esetén a fóliát azonnal cseréljük.

Mennyi ideig tart egy autóüveg fóliázás?

Komplett üvegfóliázás általában 3-4 órát vesz igénybe, az első szélvédő fóliázása 3 óra.

Eltávolítható az autóüveg fólia?

A Raxus a megfelelő eszközök és szakismeret birtokában maradéktalanul el tudja távolítani a korábban általa feltelepített autóüveg fóliákat.

Hová telepíthető autóüveg fólia?

A Magyarországon érvényben lévő rendelkezések szerint ablaküveg fólia az autók “B” oszlop mögötti felületeire telepíthetők. Ez alól csak a teljesen színezetlen üvegek a kivételek, ám ilyennel már nemigen találkozunk. Bővebb információért kattintson ide!

Az ablakok mozgása okozhat-e sérülést a filmen?

Az összes Shark filmen meglévő speciális dupla karcálló réteg mindennemű dörzsöléstől véd, ami az üveg mozgásakor fellép.

Milyen dokumentumokat kapok a autófóliákhoz?

A SkyFol Shark autóüveg fóliákhoz hologrammal védett formanyomtatvány műbizonylatot adunk át a munka végeztével. Ezt az okiratot a hatóságok elfogadják.  


Raxus Design Kft. | 2040 Budaörs | Alsóhatár utca 12/B
Telefon: +36 70 371 79 53 | e-mail: info@raxusdesign.hu