Autóüveg fólia

Legyen szó belátásvédelemről, hővédelemről, vagy szilánkvédelemről, a Raxus-ra biztosan számíthat. A kíváló minőségű, amerikai gyártmányú SkyFol termékeket használva tartósan élvezheti a fólia kellemes hatásait.

Az autókat telepítés során nem szedjük szét, az ehhez szükséges biztos szakismerettel rendelkezünk. A SkyFol hálózat tagjaként bármekkora flotta gyors és minőségi fóliázását tudjuk vállalni.

BMW_118d_2 BMW_118d_2
Renault_Laguna_3 Renault_Laguna_3
Renault_Megane_2 Renault_Megane_2
VolksWagen Passat_4 VolksWagen Passat_4

 

Hővédelem

Válasszon fémezett, vagy különleges rétegtechnológiás termékeink közül, hogy a fóliáink segítségével az üvegei a besugárzott hő 45-60%-át kiszűrjék, akár teljesen láthatatlan változatokban is. Gyermekei is sokkal nyugodtabban utazhatnak, ha nem tűzi őket a nap.

UV védelem

Valamennyi termékünk 99 százalékos védelmet nyújt az UV sugárzással szemben. Huzamosabb idejű UV sugárzás a bőr, a szem és az immunrendszer akut és krónikus károsodását idézheti elő. Védje Önmagát és Szeretteit!

Szilánkvédelem

Az autóüveg fólia törés esetén gátolja az üvegszilánkok kiválását, ezzel védve az utasok és a sofőr biztonságát. Speciális biztonsági autóüveg fóliáink jelentősen nehezítik az autó üvegeinek áttörését, ezzel menekülésre kényszerítve a próbálkozó gazembereket.

Megjelenés és belátásvédelem

Az autóüveg fólia minden járművet szebbé tesz. Üvegei ízléses sötétítése sportosabb megjelenést biztosít, miközben az autóban történő betekintést is gátoljuk. Raktérvédelmi szempontból elsőrendű, hogy a lehetséges tolvajok ne lássák meg a lehetőségeket.


Raxus Design Kft. | 2040 Budaörs | Alsóhatár utca 12/B
Telefon: +36 70 371 79 53 | e-mail: info@raxusdesign.hu